Neven Laštro: Na Tušnju se imamo čemu nadati

neven laštro, HŠK Zrinjski, neven laštro, Stadion HŠK Zrinjski
Jasno, prva meta je Tušanj, gdje se Plemići, ističe stoper Neven Laštro, imaju čemu nadati.

I dalje se priča o onom porazu prvaka u Bijeljini pa je bilo neizbježno da se taj loš dan spomene i u analizi pobjede nad Krupom...

- Poprilično smo nervozno ušli u utakmicu, jer dosta nas je poremetio taj poraz u Bijeljini. Očekivali smo više od igre, ali kako smo bili pod imperativom pobjede, a Krupa se došla braniti, nije bilo nimalo lako. Uvijek je teško probiti takve ekipe, rekao nam je defanzivac Neven Laštro.

- Svi se nadamo da je to bio samo loš dan, da će ta mini-kriza, ako se o njoj ikako može govoriti, brzo proći, dodao je.

Zrinjski možda ne briljira u uvodnim kolima i zato i ne drži vrh tabele. Trenutno na ostale odozgor gleda Mladost...

- Prvenstvo se još nije zakompliciralo, još je sve u nastajanju, ali Mladost me nije posebno iznenadila. Dobro poznajem njihov stručni stožer s kojim sam radio dva tjedna, znam im metode rada i nekako mi je sasvim normalno da oni malim ali sigurnim koracima koračaju prema naprijed.

Gdje će i kako kotirati Zrinjski nakon dva nadolazeća gostovanja, još ćemo vidjeti, no u Mostaru su odlučni ne gledati previše daleko unaprijed. Trenutno ih zanima samo Sloboda. Vitez kada dođe na red - dođe.

- Sloboda po meni oscilira igrom, ali su kao i svi opasniji kod kuće nego na strani. Oni će sigurno u toj utakmici tražiti svoju priliku, ali mi se kao i u svakoj utakmici nadamo pobjedi, apostrofirao je Laštro pa dodao: Ne bi o toj utakmici trebalo razmišljati kao o prvom od dva vezana gostovanja i sebi nabijati pritisak. Mi smo ipak šampionska ekipa..., a isto tako, nije samo nama težak raspored. Evo, ni GOŠK-u nije bilo lako pa je svezao dvije pobjede protiv dva respektabilna rivala.

Utjehu, ako je to prava riječ, Laštro uoči Tušnja nalazi u još jednoj činjenici...

- Ne znam koliko u trenutku možemo pričati o nekoj prepoznatljivoj igri, ali sigurno je da bez obzira na dosta promjena u kadru i dalje igramo slično kao prošle sezone, a to će reći da se u svakoj utakmici imamo čemu nadati.

Dnevni list