Neobična situacija iz Njemačke: Bayern pobijedio Crvenu Zvezdu, pa Delijama na stadionu pustili rapsodiju s Maksimira

navijači, delije, Dinamo

Bayern je sinoć na Allianz Areni s 3:0 porazio Crvenu zvezdu i zasjeo na čelo skupine B Lige prvaka. Bila je to utakmica u kojoj su gosti iz Beograda imali veliku podršku svojih navijača koje je pak zatekla jedna zanimljiva situacija prilikom odlaska sa stadiona, pišu Sportske novosti

Naime, Delije su nakon posljednjeg zvižduka morale pričekati da se isprazni ostatak stadiona, a u tim su trenucima organizator procijenili kako bi ih mogli zabavljati s najboljim potezima kola, pa su tako srpski navijači, između ostalog, u jednom trenutku na videoekranima svjedočili i rapsodiji Dinama na Maksimiru.

https://www.facebook.com/HNLPrva/videos/2421639744781152/

A što se tiče same utakmice u Njemačkoj, hrvatski reprezentativac Ivan Perišić krenuo je u početnoj postavi Bayerna protiv Crvene zvezde, te je asistirao za vodeći pogodak. Prošao je po lijevoj strani, prevario Gobeljića i ubacio pred vrata kamo je dotrčao Coman i glavom poentirao za 1:0. Igrao je Perišić do 66. minute kad ga je zamijenio Gnabry, a Bayern je u završnici pogocima Lewandowskog i Müllera osigurao uvjerljivu pobjedu na startu Lige prvaka.

Momčad Nike Kovača imala je izrazitu dominaciju, Beograđani nisu uputili niti jedan udarac u okvir Neuerovih vratiju, ali su većinu vremena dobro parirali znatno kvalitetnijem suparniku.

- Moraš pobijediti u prvoj utakmici, to je važno. Da, mogli smo zabiti i više, ali na kraju trebamo biti sretni i s tri gola - rekao je Niko Kovač.

Zvezdin trener Vladan Milojević je komplimentirao domaćinu:

- Bayern i Tottenham su favoriti skupine, to smo i vidjeli večeras. Svjesni smo da smo igrali protiv mogućeg pobjednika Lige prvaka.