FOTO  Nenad Gagro: Ponosni smo na način kojim smo Zrinjski predstavili u Italiji

HŠK Zrinjski, juniori, juniori HŠK Zrinjski, Nenad Gagro
Nažalost primili su pogodak u trećoj minuti sudačke nadoknade,te se na koncu morali zadovoljiti neodlučenim rezultatom protiv juniora okruga Lazio , i drugim mjestom u skupini.

Vodili smo 2:0 nakon prvog poluvremena, a drugi pogodak smo primili u 3. minuti sudačke nadoknade. Dečki su odigrali odličnu utakmicu, i još smo osim dva postignuta pogotka imali i 3. čista zicera. Gledatelji su bili baš zadovoljni našom igrom, što su nam poslije potvrdili i treneri suparničke ekipe. Ostaje malo žaljenje zbog propuštene mogućnosti igranja u finalu, ali smo i ponosni na način kojim smo predstavili klub na ovom turniru, rekao nam je trener Plemića Nenad Gagro nakon današnje utakmice.

Ne treba zaboraviti da su mladi Plemići u  putu proveli 21h,  pa su odigrali dvije utakmice u dva dana. Realno gledajući ovo je veliki rezultat kada se zna da za ovu reprezentaciju Lazia igraju igrači koji su pod ugovorima sa prvoligaškim klubovima, i koji  igraju na posudbi u seniorskom uzrastu. Ne treba smetnuti ni to da su imali i tri igrača  rođena 1997. godine, što ovom ovom rezultatu Zrinjskog pridonosi još veći značaj.

HERCEGOVINA.info