Nenad Gagro: Ne razmišljam o svom statusu u klubu, Uprava će donijeti pravu odluku

Nenad Gagro, Zrinjski

Poraz od posljednjeplasirane momčadi Premijer lige označio je kraj trenerskog posla za Harija Vukasa u Zrinjskom.

Njegov 'privremeni' nasljednik u mostarskom klubu je Nenad Gagro koji će momčad voditi zajedno s Teom Gagrom. 

"Ja sam cijelo vrijeme bio član i djelatnik Zrinjskog, bez obzira što sam radio u Gabeli, odakle sam otišao prije 14 dana. Djelomično me iznenadio ovaj poziv, ali u ovom poslu uvijek morate biti spremni. A kada je Zrinjski u pitanju tu nema nikakvih dilema.", poručio je na konferenciji za novinare Nenad Gagro koji je ove sezone u Prvoj ligi FBiH vodio Gošk iz Gabele. 

https://www.facebook.com/hsk.zrinjski/videos/412132916341174/

U subotu u Mostaru gostuje Tuzla City, a Gagro je svjestan važnosti ovoga susreta. 

"Ne razmišljam o svom statusu u Zrinjskom, najviše sam fokusiran na utakmicu sa Tuzlom. Na Upravi kluba je da donese pravu odluku, a uvjeren sam da hoće jer već godinama radi kvalitetan posao", komentirao je Gagro. 

Zrinjski je u tekuću sezonu ušao s visokim ambicijama koje su dodatno povećane nakon sjajnih nastupa u Europi.

"Europa nam je dala nadu da titulu možemo vratiti u Mostaru. Međutim, nismo to pokazali u prvenstvu i rezultati su daleko ispod očekivanja. Zrinjski ima ekipu za vrh, a premalo je vremena da donesem analizu zašto nisu ostvareni bolji rezultati", kazao je Gagro i dodao: 

"Želim vratiti povjerenje navijača u ekipu, dati ćemo svoj maksimum da dođemo do pozitivnog rezultata protiv Tuzla Citya". 

Gagro s respektom govori o momčadi koju s klupe vodi legendarni Elvir Baljić. 

"Probati ćemo na terenu implementirati neke stvari koje smo radili na treninzima. Očekujem da budemo motivirani, pružimo svoj maksimum protiv iskusne i kvalitetne ekipe s dobrim pojedincima kao što je Tuzla City. Imaju brze igrače na krilnim pozicijama, odličnog napadača Ubiparipa, kreatora Sesara, i moramo dati sve od sebe kako bi ostvarili pobjedu", naglasio je Gagro. 

U konkurenciji za susret sa Tuzla Cityem nisu ozlijeđeni Govedarica, Stojkić i Rugašević, te Ivan Čurjurić koji se žali na ozljedu zadnjeg butnog mišića. 

Utakmica između Zrinjskog i Tuzla Citya igra se u subotu u 16 sati uz direktan prijenos na ArenaSport.