FOTO  Nemanja Bilbija i Slobodan Jakovljević produžili ugovor sa aktualnim prvakom

bilbija

HŠK Zrinjski s velikim zadovoljstvom službeno potvrđuje da je Nemanja Bilbija produljio ugovor do lipnja 2019. godine.

Bilbija je u naše redove stigao prije osamnaest mjeseci, odnosno u zimskom prijelaznom roku 2016. godine te je sigurno jedan od najzaslužnijih igrača što smo u prethodne dvije sezone osvojili dva nova naslova prvaka.

Službeni debi u dresu Zrinjskog upisao je 28. veljače 2016. u remiju protiv Sarajeva (2:2) te se odmah u prvom nastupu upisao u strijelce, dok je trenutačno na 48 nastupa, 17 pogodaka i 16 asistencija, što su brojke koje najbolje potvrđuje koliko je Bilbija važan igrač za našu momčad, stoji na službenoj stranici kluba.

Također na službenoj stranici stoji i potvrda da je Slobodan Jakovljević produljio ugovor do lipnja 2019. godine.

Jakovljević je u naš klub stigao u ljetnom prijelaznom roku 2016. godine te je dao veliki doprinos u osvajanju novog naslova prvaka, a zbog svojih igara i požrtvovnosti stekao je i velike simpatije navijača te je postao dobitnik trofeja "Filip Šunjić - Pipa" za sezonu 2016./2017.

Službeni debi u dresu s lentom 28-godišnji branič upisao je 12. srpnja 2016. godine protiv Legije (1:1) u drugom pretkolu Lige prvaka, dok mu je subotnja utakmica protiv Širokog Brijega bila 31 za petorostrukog prvaka BiH.
U strijelce se upisao tri puta.