Nejc Mevlja: Zadovoljan sam u Zrinjskom

Nejc Mevlja, HŠK Zrinjski, Nejc Mevlja, Stadion HŠK Zrinjski
„Na kraju sam se odlučio za Zrinjski pošto sam vidio da su bili prvaci prošle godine", Dodaje da ga je zvao manager i pitao: „Želiš li u Mostar?". Ja sam, veli, odmah odgovorio, ajde idemo!".

Mevlja je igrao s Matijom Katanecom u Gorici u Sloveniji, gdje je i započeo karijeru.

„Zvao sam Kataneca jer se poznajemo i igrali smo zajedno u Gorici pa mi je rekao da je u klubu sve dobro organizirano i da ništa nikome ne fali", otkriva Nejc za Hrvatski Medijski Servis.

Novi stoper Zrinjskog je igrao prvi dio tekuće sezone u rumunskoj ekipi Panduri tako da ima iskustava što se tiče protivnika CFR Cluja koji ih čeka na turniru u Istri.

„Mislim da su Rumuni dobri, znam ih jer sam igrao u Rumunjskoj i vjerujem da će to biti dobra i zanimljiva utakmica. Za Novigrad smatram da su lošiji od nas, zato što su hrvatski trećeligaši, ali na priprema mogu biti „teške noge" i nikad ne znaš kako će završiti", rekao je Mevlja.

Za turnir u Istri na koji „Plemići" putuju sutra, Mevlja veli da će im dobro doći i misli da je to super ideja.

„Ja se nadam da ću biti dobar branič u momčadi i uradit ću sve što je moguće da primimo najmanje golova i da se svaku utakmicu veselimo zbog pobjede", kazao je novi stoper Zrinjskog.

Slovenac Mevlja priznaje da se dobro osjeća u Zrinjskom i da je zadovoljan uvjetima u klubu te da nema problema što se tiče jezika.

„U Sloveniji ima puno Hrvata, Bosanaca i Srba pa sam jezik učio usput, a i sličan je našem jeziku tako da nisam imao nikakvih poteškoća. Svaku utakmicu ću se truditi i dati svoj maksimum za ovaj klub i za ljude koji za njega navijaju", ističe Mevlja.

/G. Krišto/HMS/