Nećak poznatog hercegovačkog nogometaša ide njegovim stopama

Branimir Šiško, Ivan Krstanović
Najuspješniji i po mnogima najbolji duvanjski nogometaš Ivan Krstanović Popo i njegov 16-godišnji nećak Branimir Šiško dokaz su da je ljubav prema nogometnoj lopti zapisana u genima.

Mladi Šiško ima 16 godina i u kadetima HNK-a Tomislav nema konkurenciju, a da bi mogao postati sjajan nogometaš i naslijediti ujaka na travnjacima najboljih klubova u regiji svjedoči činjenica da je prošle sezone zabio 20 pogodaka za kadete i šest za juniore Tomislava i tako postao najbolji strijelac kadetske lige u Federaciji BiH.

Ako ga pitate o kojem klubu sanja, kao iz topa će odgovoriti da je to zagrebački Dinamo, u kojemu je njegov ujak odigrao dvije sezone i zabio 24 pogotka. Kopačke bi, pak, na jedan dan rado mijenjao s Leom Messijem.

Tomislavgrad - grad cura u kopačkama

Sa Šiškom u Tomislavu trenira i Ivan Marinčić, koji je kapetan tima i najbolje ocijenjeni igrač u Tomislavu. Jednog dana bi volio igrati u Barceloni.

Nogomet u Tomislavgradu odavno nije samo muška stvar. Terenima u Bosni i Hercegovini odavno vladaju duvanjske nogometašice Branka Bagarić i Marija Radoš. Sjajnoj Branki Bagarić u Širokom Brijegu, gdje igra, ali i u reprezentaciji tepaju da je ženski Messi.

M.Ra/Tomislavcity