Navijaču zabrana odlaska na utakmice dok ne plati alimentaciju

navijač, zabrana, alimentacija

Sudac iz provincije Salta na sjeverozapadu Argentine zabranio je navijaču Boca Juniorsa odlazak na utakmice omiljenog mu kluba sve dok ne plati zaostale alimentacije svojoj bivšoj supruzi.

''Optuženi Hugo Federico Suarez ne smije posjećivati utakmice Boca Juniorsa sve dok ne plati cijeli iznos zaostalih alimentacija'', stoji u službenom priopćenju suda, koje je objavio Argentinski nogometni savez.

Optuženik nije uplaćivao alimentaciju posljednjih godinu dana, što je nagnalo njegovu bivšu suprugu da podigne tužbu, izjavila je za Reuters Sylvina Carrer, odvjetnica koji sudjeluje u ovom sporu.

Carrer je rekla da su odlučili pokrenuti spor nakon što je vidjela kako Suarez, unatoč nestalnom priljevu novca, u svojoj privatnoj kolekciji ima velik broj Bocinih dresova i suvenira, prenosi Hina.

Osim što ne smije posjećivati utakmice Boca Juniorsa, Hugo Federico Suarez ne smije odlaziti ni na koncerte čileanske pjevačice Mon Laferte, za čiji je nastup u Buenos Airesu već imao kupljenu ulaznicu i zrakoplovnu kartu.

''Ovo je prvi put da smo pokrenuli ovakav postupak, što može postati moćan alat protiv ljudi koji nisu svjesni da bi im vlastita djeca trebala biti ispred svega drugoga'', izjavila je Carrer.