Navijačka goznica: Dajem bubreg za tri karte Hrvatska- Srbija

No, zbog ulaznica za utakmicu sa Srbijom netko bi doista mogao ostati bez bubrega! Osobito je napeto u Klubu navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni, jer gotovo svaki od 18.000 članova kluba smatra da ima pravo na svoju kartu, prenosi jutarnji list.

No, Uvijek vjerni dosad nisu dobili baš nikakvu informaciji iz HNS-a, ni o količini ulaznica za svoje članstvo, ni o načinu njihove prodaje, iako su njihov službeni klub navijača kojeg Savez i novčano potpomaže. Na službenoj stranici kluba preksinoć je osvanula obavijest da je osnivač i predsjednik Uvijek vjernih Kruno Grlević podnio ostavku. Iako nismo mogli dobiti nikakvo objašnjenje njegova čina, u Klubu smatraju da se više nije mogao nositi s pritiskom navijača s jedne strane te hladnim i nezainteresiranim HNS-om s druge, koji se ponaša kao da za mjesec dana Hrvatska igra s Andorom.

U Uvijek vjernima bili su neugodno iznenađeni kad su neki dan pročitali vijest da su veterani BBB-a, dakle jedno krilo raspolućene Dinamove navijačke skupine, kojeg još zovu i "mamićevcima", jedini koji su osigurali svoj kontingent od 800 ulaznica. Ne treba biti pametan da bi se pogodilo tko im je ulaznice osigurao. No, taj koji to čini nije baš pametan kad uoči utakmice godine razjedinjuje navijačku scenu.