FOTO  Navijačka euforija u Mostaru: Svi putevi vode u Zenicu!

Stadion HŠK Zrinjski, navijačka euforija, Mostar

Vidljivo je to i u Mostaru, gdje se navijači Zrinjskog pripremaju za vruće gostovanje u Zenici. Grad je na nogama, a euforija se osjeti na svakom koraku. Treba imati u vidu i da Zeničani kao svoju najveću prednost vide Bilino Polje te povratak onih najvatrenijih, "Robijaša". No, i Zrinjski će imati potporu svojih "Ultrasa", i to u popriličnom broju, kao što je to bio slučaj i godinama unazad.

Aktualni je prvak ujedno i sudionik četvrtfinala Kupa BiH, a na putu do polufinala Plemićima stoji NK Široki Brijeg. Općepoznata činjenica jest da su hercegovački derbiji istinski praznici nogometa u Hercegovini te su se pokazali i kao utakmice u kojima bosanskohercegovački nogomet pokaže ono najbolje od najboljeg, kako na tribinama, tako i na terenu. Prva utakmica biti će odigrana na stadionu pod Bijelim Brijegom 8.3, a uzvrat je na rasporedu već tjedan poslije.

Već za 10 dana, kada u Mostaru u okviru 20.kola bude gostovala Krupa, imati će domaća publika priliku vidjeti na djelu Kenana Pirića, Rijada Kobiljara,  Tonćija Kukoča, Sašu Kajkuta, Nermina Jamaka te povratnike u redove Plemića, Daniela Graovca i Zvonimira Blaića.

No, iz tabora Plemića ističu da idu utakmicu po utakmicu. Istina je da će raspored biti nešto teži i naporniji uz kup utakmice koje će se igrati sredinom tjedna, ali uz podršku s tribina i pravilan pristup utakmicama rezultat neće izostati.

HERCEGOVINA.info