Navijači: 'Od našeg ste Dinama napravili hrvatsku Crvenu zvezdu'

Mogu se u Maksimiru 'tiješiti' jer njihov je poraz gledalo tek 300-tinjak gledatelja, odnosno tek 150 jer polovina okupljenih u 86. minuti, nakon sukoba s policijom, napustila je istočnu tribinu.

Odmah po završetku utakmice Građanska inicijativa 'Zajedno za Dinamo' izdala je priopćenje, koje prenosimo u cijelosti:

'Nije problem u porazu, zaista nije, to je sastavni dio nogometa, problem je što od našeg Dinama radite Crvenu Zvezdu u Hrvatskoj. Sedam žutih kartona za Zadrane, jedan crveni, izmišljanje prekršaja u zoni udarca, produženje utakmice 5 minuta, produženje produžetka 6 minuta... to ste napravili od našeg kluba. Dok kriminalci i lopovi svih sorti sjede u loži, policija i zaštitari malteretiraju BBB na istoku.

BBB koji su se još jednom pokazali većim od velikih Dinamovih navijača kojih se na zapadu skupilo 50-ak. Poseban pozdrav tipu kojem je jako smetalo vrijeđanje Mamića, ali ga to nije spriječilo da napadne navijače Zadra pred kraj utakmice. Nadamo se da su to vidjeli i oni koji nisu plaćenici iz HHO-a. Nadamo se da su čuli i hukanje Sammiru debelo nakon što su BBB napustili stadion jer nisu željeli biti predmet za ispoljavanje frustracija zaštitara i policije po nalogu Zdravka Mamića.

I bravo dečki za iskren pljesak Zadranima na postignutim golovima. To su momci koji su iskrvarili i s igračem manje za svoj klub i čestitamo im od srca. A jednog dana čestitat ćemo se i veseliti i s našim Dinamom. Jer ovo danas nije Dinamo, ovo je mafijaško leglo koje služi za bogaćenje jedne obitelji i za ispoljavanje frustracije šačici debila sa zapada koji nisu ni kartu platili. Našeg Dinama nema, ali vratit će se u svoj svojoj veličini i mi ćemo ga dočekati s rukama u zraku, jer odustati ne mislimo. A to je i poruka BBB-ima koji su još jednom morali proći maltretiranje, samo zato jer se ne slažu sa samovoljom onog koji misli da je Dinamo nastao njegovim ukazanjem. Do pobjede...