Navijači, navalite: Za dvije utakmice Svjetskog prvenstva više nema ulaznica

FIFA, ulaznice, navijači, Svjetsko prvenstvo, Hrvatska nogometna reprezentacija
U 10:00 započela je nova, glavna faza prodaje ulaznica za nadolazeće Svjetsko prvenstvo, u sklopu koje dragocjeni papirić mogu kupiti svi, pa i hrvatski navijači koji žele u Rusiju.

S obzirom na veliki interes, Međunarodna nogometna federacija (FIFA) poziva zainteresirane navijače na što bržu prijavu.

Inače, uoči početka prodaje u ovoj fazi, FIFA je priopćila kako više nema ulaznica za finale koje će se 15. srpnja igrati na stadionu Lužnjiki u Moskvi.

Zanimljivo, osim finalne utakmice, jedina koja je rasprodana je i ogled Argentina - Island iz skupine D u kojoj će igrati i hrvatska nogometna reprezentacija. Argentinci i Islanđani sučelit će se također u Moskvi, ali na stadionu Otkritie Arena.

Na Islandu vlada velika euforija nakon povijesnog prvog plasmana njihove reprezentacije na svjetsku smotru, petina ukupnog stanovništva te zemlje želi putovati u Rusiju. U prijevodu, njih oko 70.000 ide na Svjetsko prvenstvo, ali teško će svi ući na stadione.

Ukupno je u prodaji 1.303.616 ulaznica, a dio njih je FIFA još u rujnu pustila u prodaju.

Hrvatska će svoje tri utakmice u skupini igrati u Kalinjingradu (16. lipnja protiv Nigerije), Nižnjem Novgorodu (21. lipnja protiv Argentine) i Rostovu na Donu (26. lipnja protiv Islanda).