FOTO  Navijači Hrvatske izbačeni sa stadiona u Belfastu

navijači hrvatske

Od Nogometnog saveza Sjeverne Irske traženo je da se zabrani prodaja ulaznica navijačima Hrvatske, ali ipak manji dio tih navijača je stigao u Belfastu i uspjelo se na neki način snaći za ulaznicu.

Nakon što je dio navijača Hrvatske, a moramo istaknuti i dio navijača Sjeverne Irske zajednički podigli parolu "Never forget Vukovar!", uz pomoć policajaca u civilu i ljudi iz HNS-a taj dio navijača je i izbačen sa stadiona.

Na društvenim mrežama pronašli smo i informacije da je nakon ulaska na stadion Irska policija skupa sa hrvatskim kolegama privedila navijače Hrvatske. Slikala osobne iskaznice i ispitivala da li su ti isti navijači bili u Francuskoj.

"Slikali nam majice, te optužili da smo krivotvorili karte. Nakon 10 minuta dolazi predstavnik ticketmastera i podrvrđuje da su karte orginal, te nam nakon toga daje VIP ulaznice. Vraćamo se na tribinu i zaštitari počinju privodit grupe Hrvatskih navijača te napuštamo stadion istog trena", napisao je jedan anonimni navijač iz Hrvatske na Facebooku.