Navijače Hrvatske iz Mostara napali huligani u Brazilu

Mostar, Hrvatska, Vatreni
Huligani su s nekoliko rezova rasparali ovu zastavu, te su je prekinuli i pala je s tribina na mjesta gdje su se nalazili novinari, pričaju nam očevici ovoga događaja.

"Stavili su mi pištolj na glavu"

Nakon utakmice navijači od kojih je dio ovu zastavu nosio na desetke velikih susreta vatrenih na europskim i svjetskim smotrama posljednjih godina, su je ipak pronašli među novinarskim ekipama potrganu i na više mjesta izbušenu. Unatoč svemu, dio navijača je ipak odlučio nastaviti boravak u Brazilu i pratiti druge susrete vatrenih.

Po svjedočenju jednoga od njih, koji nije želio biti imenovan, suočio se s klasičnom otmicom i pljačkom. U jednome od naselja Sao Paula bukvalno mu je život bio u opasnosti. 
On tvrdi da se najednom našao u situaciji kada su ga okružili pripadnici jedne od lokalnih bandi. Kaže: "Nije to kao kod nas da negdje ostaviš stvari pa onda ne gledaš, pa ti ukradu novac ili dokumente".

"Stavili su mi pištolj na glavu i morao sam izvaditi sve iz džepova. Uzeli su mi mobitel, novac, zrakoplovne karte, putovnicu", svjedoči ovaj Mostarac. On je imao sreće pa je u blizini bila policija i nakon kraćeg vremena su mu vraćeni dokumenti.

večernji list