Navijač iz Hercegovine sa Vatrenima u Brazilu: Malo nas je, al nas ima

navijači, Mostar, Hercegovina, Hrvatska zemlja, Koordinacija Udruga proizašlih iz Domovinskog rata HZHB, SP Brazil, priopćenje, Hrvatska zemlja, navijači, bodovi, FIFA, Vatreni, vatreni Hrvatska
Vidjeli smo atmosferu kod nas nakon velike pobjede Vatrenih, a kako je u Brazilu napisao nam je jedan naš čitatelj s lica mjesta.

Bilo nas je dosta na otvaranju SP i utakmici sa Brazilom, sigurno preko 10.000. Nakon te utakmice većina naših navijača se vratila doma, jer ovo je zaista skupa avantura. Iako ovdje životarim, te jedem i spavam na najeftinijim mjestima ova brazilska avantura će me koštati 10.000 km.To je svakako nebitno, ali je razlog što nema više naših navijača u Brazilu. Na utakmici sa Kamerunom bilo nas je malo, možda nekih 2000, ali s obzirom da smo bili raštrkani po stadionu dobro smo i navijali. Sada brojimo sate do utakmice s Meksikom. Kažu da će na toj utakmici biti preko 30.000 meksikanaca, a ja samo mogu poručiti Malo nas je al nas ima, i dat ćemo sve od sebe da podržimo Vatrene, a nadam se da će Modrić, Mandžukić, Rakitić i društvo utišati meksikance dobrom igrom i golovima.

Pozdrav cijeloj Hercegovini, Bosni i Hrvatskoj od vjernog vatrenog navijača iz Hercegovine.

HERCEGOVINA.info