Nastavlja se prijateljstvo: Bad Blue Boysi i Torcida ZAJEDNO

Dinamo Hajduk, Dinamo, Hajduk, Hajduk, Dinamo, BBB, Torcida
Hajduk u srijedu u Kupu dočekuje Dinamo na Poljudu, a hrvatska javnost ponovno će imati priliku vidjeti zajedništvo Bad Blue Boysa i Torcide. Ovaj put Boysi neće ići na rub zapadne tribine, gdje su inače smješteni, već najavljuju pohod na Istok poljudskog stadiona, a prema svemu sudeći gledat ćemo isti scenarij kakav se odvijao u utakmicama dvaju protivnika na Maksimiru. Evo i priopćenja BBB-a.

- Navijači Dinama pratit će derbi u srijedu sa istočne tribine Poljuda. To je i zadnja utakmica ove godine prije dvomjesečne pauze i svi moramo shvatiti ozbiljno ovo gostovanje iz puno razloga. Ne samo zbog naše borbe za Dinamo koja je na prekretnici, nego i zbog onih koji su još uvijek u istražnom zatvoru bez ikakvog dokaza, isključivo iz mržnje i obijesti onih koji su ih zatvorili.

Naši prijatelji, kao i 6 navijača Hajduka žrtve su višegodišnje opće hajke na navijače u Zagrebu u kojoj su policiji odriješene ruke da hapsi, optužuje i šalje u istražni zatvor koga god hoće, a da za redovitu zloupotrebu svojih ovlasti ne odgovaraju nikome. Kao i na prošla dva zagrebačka derbija i na ovom, splitskom, za nas postoji samo jedan neprijatelj - piše na stranicima BBB-a