Nastavlja se loš niz Širokog: Željezničar uvjerljivo slavio na Pecari

NK Široki Brijeg, FK Željezničar
Široki je u ovu utakmicu ušao s sjajno pokazujući želju za pobjedom. Na samom početku igrali su odlično i u nekoliko navrata našli su se u izglednim prilikama pred vratima Željezničara, međutim problem je kao i u prethodnim utakmicama bila realizacija.

Domaćini su prikazali puno bolju igru od protivnika na početku susreta, a prvu dobru priliku imali u 5. minuti, no obrana gostiju je odlično reagirala.

Širokobriježani su nastavili napadati i stvarati prilike, ali nijedna nije bila stopostotna. Domaćini su u 20. minuti umalo bili kažnjeni za promašaje na početku utakmice kada se se u odličnoj prilici našli gosti, no Bilobrk je upisao odličnu obranu.

Simbolično, u 22. minuti, Pecarom je zavladala veličanstvena atmosfera - velikom bakljadom, na oduševljenje cijeloga stadiona, Škripari su obilježili 22 godine od osnutka.

Sjajnu atmosferu na Pecari nije pokvario ni vodeći pogodak za goste koji je u 39. minuti susreta postigao Matej Rodin.

Gosti su s 2:0 poveli u 58. minuti preko Zeca koji se našao na pravom mjestu i lijepo loptu poslao u mrežu domaćih. Domaćini nisu stigli ni reagirati, a Željo je već vodio 3:0. Treći pogodak za konačni rezultat susreta postigao je Krpić na fantastičnu asistenciju Pavića u 60. minuti.

Do kraja utakmice Široki nije uspio ozbiljnije zaprijetiti, a navijači su skandiranjem izrazilisvoje nezadovoljstvo lošim rezultatima te su zatražili ostavku sportskoga direktora kluba Dalibora Šilića.

(Foto i tekst: www.jabuka.tv)