Nastavlja se agonija Marija Mandžukića; to što mu Juventus radi već je postalo bezobrazno

Mario Mandžukić, LA. Los Angeles, nogomet, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Manchester United, mario madžukić, Dejan Lovren, trensferi, mario madžukić, Borussija Dortmund, Mario Mandžukić, Manchester United, Borussija Dortmund, nogomet, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Juventus, Mario Mandžukić, transfer, katar

Priča o odlasku Marija Mandžukića u Manchester United i dalje stoji, no konkretnog dogovora na relaciji između 'crvenih vragova' i 'stare dame' još nema. Barem ne službeno... U međuvremenu se pojavio interes dortmundske Borussije, pa se spominjao ostanak u Italiji jer se u igru ubacio Milan, raspitivali su se za njega i iz madridskog Atletica, a navodno su za Mandžu i dalje zainteresirani neki klubovi iz američke MLS lige.

Sve to na papiru izgleda sjajno, ali konkretnih rezultata - nema. Mario Mandžukić i dalje trenira s osobnim trenerom odvojeno od prve momčadi, njegova je epizoda u Juventusu odavno završena, Maurizio Sarri jednostavno ga je prekrižio i sada čelnici 'stare dame' čine sve kako bi ga se riješili i uz sve nešto i zaradili, piše tportal.hr.

Posljednja kombinacija koja se pojavila u talijanskim medijima je ona po kojoj bi Mario Mandžukić ove zime završio u - Arsenalu! Nakon što je Unai Emery dobio otkaz na klupi 'topnika' ga je zamijenio Freddie Ljungberg, te će u zimskom prijelaznom roku tražiti pojačanja za nastavak sezone.

Prema nekim navodima Arsenal želi pojačati obranu i sam vrh napada. Zato bi 'topnici' u Torino poslali Hectora Bellerina (24) koji se uspješno vratio nakon duže pauze zbog ozljede, a Juve bi na Emirates poslao Meriha Demirela (21) i Marija Mandžukića!

Demirel bi trebao popuniti rupe u obrani 'topnika', a Mandžo bi u aktualnoj postavi Arsenala mogao dobiti priliku na lijevom krilu. Naime, u vrhu napada nedodirljiv je prvi strijelac momčadi Pierre-Emerick Aubameyang, a tu je i Alex Lacazette. No, na lijevom krilu Arsenala službeno 'ordinira' 18-godišnji Bukayo Saka koji je sigurno budućnost kluba, no nije čisti gol-igrač, a sa 178 centimetara nedostaje mu 'visine'. Na tu bi poziciju sjajno upao Mandžo, prekaljeni veteran koji bi sa svojih 190 centimetara visine bio izuzetna podrška hitronogom Aubameyangu, a donio bi dodatnu napadačku širinu, posebice u igri glavom i u prekidima. A to je baš ono što Arsenalu trenutno nedostaje.

Kako će sve ovo završiti? Na to bi pitanje svi željeli znati odgovor jer agonija koju Mario Mandžukić proživljava više stvarno nema smisla. Čelni ljudi Juventusa već su odavno prešli svaku mjeru dobrog ukusa, to što mu rade izuzetno je bezobrazno, ali ohrabruje spoznaja kako bi već u prvim danima 2020. godine Mario Mandžukić trebao imati novi klub. Kofere je već odavno spakirao, samo se čeka konačna destinacija.