FOTO  Nastavak suradnje škole nogometa Širokog Brijega i Dinama

NK Široki Brijeg, GNK Dinamo

Treneri mlađih kategorija Širokog Brijega predvođeni šefom škole nogometa Široki Brijeg Tonijem Karačićem pauzu u prvenstvu iskoristili su radno gdje su posjetili školu nogometa Dinamo te su odradili teoretsku i praktičnu nastavu za trenere kako bi vidjeli njihova iskustva u radu škole, ali i da se unaprijedi suradnja između ova dva kluba koja je uspostavljena prije par godina.

Treneri su boravili u Zagrebu četiri dana gdje su bili raspoređeni u dvije grupe. 

Organizirana je i radionica gdje su se razmjenjivala iskustva trenera mlađih kategorija Dinama i trenera Širokog Brijega. Cilj ovog posjeta je što kvalitetnija izobrazba igrača te poboljšanje suradnje. Radionica je bila i usmjerena da Dinamo pomogne još više u organizacijskom i teoretskom razvoju škole nogometa Širokog Brijega.

Dinamo već ima uvid u sve rezultate i rad škole Širokog Brijega gdje su prepoznali kvalitetu rada i žele pozicionirat školu nogometa Širokog Brijega tako da ona preuzme primat i da okuplja talentirane igrače s ovog područja, gdje bi prolazili kvalitetnu i stručnu obuku, treninge i ukoliko se uspješno razviju da nastave svoju karijeru u Dinamu.

U Zagrebu smatraju da je trenutno škola Širokog jedna od najboljih u BIH, gdje se u mlađim kategorijama odlično radi što pokazuju i rezultati ove škole.

Trenere je dočekao šef omladinskog pogona Dinama Marijan Vlak, a pri radionicama trenere Širokog Brijega došli su pozdraviti i dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić, te treneri mlađih kategorija Jozo Bandić i Igor Cvitanović.

Na kraju ovog uspješnog posjeta školi nogometa Dinama dogovoren je i nastavak suradnje gdje će treneri Dinama doći u Široki Brijeg da održe predavanje i odrade treninge.

HERCEGOVINA.info