Nalić najavljuje protiv Zrinjskog igru na pobjedu

Zlatan Nalić, FK Sloboda

Šef stručnog stožera, Zlatan Nalić, ponavlja kako je za ekipu iscrpljujuće što igra u ritmu srijeda-subota, a tako će biti i narednih sedam dana.

- Već dva tjedna igramo utakmice i radimo isključivo na oporavku tako da nam je sav taktički trening prešao na teoretski. Imali smo želju pobjedom nad Željom zaprijetiti Sarajevu i pojaviti se na dijelu tablice na kojem nitko nije ni sanjao da možemo biti. Ali, utakmica se završila najgorim rezultatom. Nakon paklene borbe svih 95. minuta podijeli smo bodove od čega je samo Sarajevo imalo korist. Bez imalo arogancije kažem da smo zaslužili još dva boda - izjavio je Nalić Feni.

Najavio je da se i za susret sa Zrinjskim neće mijenjati Slobodin plan i cilj.

"Idemo sa željom da osvojimo tri boda ili da barem pokažemo iskren pokušaj da ih osvojimo", poručuje Nalić.

Svi igrači su na raspolaganju za utakmicu, osim Edisa Smajića. Oporavio se od ozljede tetive koljena, ali je pred polazak za Sarajevo dobio virozu i neće biti u ekipi.

"Šteta, jer je Smajić igrač drugačijeg profila koji nam je potreban u šesnaestercu, a i zbog svog hrabrog pristupa kakav odgovara identitetu naše ekipe. Ima iskustvo iz ovog natjecanja, a pokriva nam jedno od tri obavezna mjesta u timu za igrače mlađe od 21. godine", objasnio je Nalić.

Utakmica Zrinjski - Sloboda igra se u subotu od 16:00 sati.