Nakon Brotnja, stižu HNK Čapljina i NK Kutjevo

hšk posušje

Pripreme su u punom jeku s pojačanjima i svi se nadaju kako će ova polusezona potvrditi sve vrijednosti posuškoga sastava koji je uvjerljivo na čelu Druge lige - Jug Federacije Bosne i Hercegovine.

Pristigli su i novi i stari nogometaši pa je trener Slišković bez većih nevolja za najbolji sastav. Već su odigrali prijateljski susret u Brotnju (2:2), a ove nedjelje stiže prvoligaš HNK Čapljina na Mokri dolac. To će biti zanimljiv susret jer za Čapljinu nastupaju i dvojica nadarenih (bivših) nogometaša s Mokrog doca Nikola Leko i Dominik Begić.

U trećem oglednom susretu na Mokri dolac dolaze (drugi put) momci iz Kutjeva za koje nastupaju brojni Hercegovci, a među njima i Josip Budimir (Podbila, Posušje) koji obnaša dužnost gradonačelnika Kutjeva, malog pitoresknoga slavonskog gradića.

U prvom prvenstvenom susretu proljetne sezone Posušani su gosti kod susjeda u Grudama. Sve je to lijepa posuška nogometna priča puna optimizma s glavnim ciljem - ulaskom u Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine.

Večernji list BiH