Najveća FAN ZONA u BIH bit će srcem uz Vatrene u Brazilu

Uvijek vjerni

... akciju i nogometnu utakmicu za djecu s posebnim potrebama a koju je organizirala udruga navijača hrvatske nogometne reprezentacije "Uvijek vjerni" Čapljina, piše Vecernji.ba.

Tada je prepuni sportski centar u Čapljini ovacijama pozdravljao sada već izbornika Niku Kovača koji stalno ističe da je ponosan na tu podršku iz Čapljine ali i cijele Hercegovine. Uskoro će čapljinci opet u velikom broju i na istom mjestu bodriti izbornika Niku Kovača i vatrene na Svjetskom prvenstvu u dalekom Brazilu.Udruga navijača hrvatske reprezentacije "Uvijek vjerni" Čapljina na sportskom će centru u Čapljini organizirati veliku FAN ZONU za praćenje utakmica Vatrenih a što će biti i najveća FAN ZONA za podršku hrvatskoj reprezentaciji u cijeloj BIH.

Uz veliki video zid(devet puta osam metara) u toj će FAN ZONI biti još niz drugih sadržaja u kojima će nastupati glazbenici iz Hercegovine a u čemu će uživati i veliki broj gledatelja. Tako se na sportskom centru u Čapljini očekuje i veliki spektakl odmah na otvaranju Svjetskog prvenstva i prvoj utakmici Brazil-Hrvatska.

"Program će tih dana kada igra Hrvatska krenuti od 19 sati i trajat će do dugo iza utakmice a sve će biti još žešće ako zaredaju pobjede. Ulaz u FAN ZONU je slobodan i pozivamo sve hercegovce da već za prvu utakmicu napravimo pravu navijačku ludnicu. Svi se nadamo kako će Hrvatska ići dalje od skupine pa da FAN ZONA što duže poživi."-govore nam u ime udruge "Uvijek vjerni" Čapljina tj. organizatora Dario Arapović i Marcel Raguž. Glavni pokrovitelj je čapljinski načelnik dr. Smiljan Vidić a organizator zahvaljuje svim sponzorima i donatorima.