FOTO  Najmlađi uzrasti Zrinjskog odlični protiv MAS-a u generalki pred odlazak na Dalmatinko kup

HŠK Zrinjski zagići

... protiv vršnjaka iz MAS-a Mostar. Ovo je bila generalka dječacima rođenim 2009. godine i mlađim pred odlazak na Dalmatinko kup koji će se narednog vikenda održati u Omišu (Hrvatska).

Mladi Plemići pod vodstvom trenera Dragana Vrdoljaka odigrali su odličnu utakmicu i tijekom cijelog susreta dominirali te na kraju slavili visoku pobjedu od 9:2.

Strijelci za HŠK Zrinjski su bili: Josip Buhovac 3 gola, Sandro Zovko 2 gola, te po jedan gol su postigli Domagoj Matić, David Džidić, Luka Lovrić i Ivan Miletić.

Kao što smo prethodno napisali najmlađi uzrasti narednog vikenda nastupaju na Dalmatinko kupu, te igraju u skupini B, a za protivnike će imati svoje vršnjake iz NK Brda Split, NK Talent Split i NK Pomak Split. 

Kod 2009. godišta na ovom turniru sudjeluje 16 ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Nakon 2009. godišta na teren su izašli i dječaci rođeni 2008. godine. HŠK Zrinjski je slavio protiv MAS-a 5:1, golovima Luke Krešića 2 gola, te po jedan gol Roka Krešića, Davora Miloša i Filipa Miličevića.

I 2008. godište nastupiti će u Omišu, a HŠK Zrinjski se nalazi u skupini sa NK Hrvatski Dragovoljac, NK Omiš i NK Brda Split.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

HERCEGOVINA.info