Najgore ti je kad ti dođe u publiku neznalica koja pobjegne od svoje žene, pa se iskali na igračima jer ne može njoj

slišković

... sreće prije svega nedostajao je Zrinjskom da napravi više u ovoj utakmici. Nakon utakmice novinarima se obrati i sam šef struke Plemića Blaž Slišković.

"Teška utakmica, normalno. Maribor se predstavio u vrlo kvalitetnom izdanju. Neke stvari nismo odradili onako kako smo željeli, ali sve je to zahvaljujući protivniku koji je predvidio gdje bismo mogli biti opasni. U drugom poluvremenu smo krenuli malo rizično zbog toga što smo gubili s 1:0, izjednačili smo, ali nam ni taj izjednačujući pogodak nije donio preveliku radost jer ni 1:1 nije bio rezultat koji nam daje velike šanse. Ovako, 1:2 i bit će teško ali nije mi ni na kraj pameti da se oprostim od Lige prvaka. Pokušat ćemo sve da napravimo iznenađenje u Sloveniji", analizirao je legendarni Baka sinoćnju utakmicu.

Sliškovića su ipak najviše zaboljeli pojedinci na tribinama, pa je dao par rečenica o istima.

"Žao mi je to reći, ali na igrače je ostavilo traga i zviždanje s tribina nakon 20-25 minuta kada je jedan naš igrač vratio loptu vrataru i to kod 0:0. A, nek samo jedan od tih pojedinaca dođe dolje na teren, samo neka prohoda po ovoj vrućini - umrijet će. Ne zaslužuju ti momci zvižduke, to je ono što smo neobjektivni i što uvijek mislimo da smo najbolji. Najgore ti je kad ti dođe u publiku neznalica koja pobjegne od svoje žene, pa se iskali na igračima jer ne može njoj. To je žalosno. Nitko tko se nije bavio nogometom ne zna kako je teško igrati na +35. Ovo je težak sport. Šta smo mi, Ajax iz najboljih dana? Manchester? Mi trebamo dobiti Maribor 3:0? Nije to realno. Ovo je iskusna ekipa, vidjeli ste Tavaresa od 37 godina. Uđe i za deset minuta nam napravi dar-mar. To je igrač koji ima svoju cijenu, a mi nemamo takvih igrača."