Nacional Zagreb peti put osvojio Kup Hrvatske u futsalu!

fc nacional, Makarska
Ekipa Splita je pogotkom Jakova Grcića došla u prednost vec u 5.minuti susreta. Dobra Nacionalova igra namučila je golmana Ivu Jukića no izjednačujući pogodak za Nacional postigao je Franci Jelovčić tek u 16.minuti. Istaknuo se Koturović koji dovodi Split ponovno u prednost samo dvije minute poslije.

Golman Pavlic bio je još nekoliko puta zaposlen no dobrim intervencijama te ne dopušta vecu prednost splitskoj ekipi. Slobodan Rajčević postiže pogodak za 2:2 no Split novim pogotkom Koturovića odlazi na poluvrijeme s prednosti od 3:2.

Nacional je imao bolju statistiku na poluvremenu od dvadeset i šest udaraca za razliku od Split Tommyja koji ih je uputio trinaest.

Jelovčić u nastavku susreta ponovno vraća susret u egal no Jesus u 34.minuti dovodi Split do nove prednosti.

Split Tommy napravio je 6 akumuliranih prekršaja i tako dao Nacionalu mogućnost pucanja kaznenih udaraca. Slobodan Rajčević je bio siguran sa deset metara protiv golmana Jukića te postiže gol za 4:4:

Sa obje strane bilo je još nekoliko prilika do kraja susreta. Činilo se da će se u Makarskoj gledati produžeci.

Iako su Splićani odigrali izvrsnu utakmicu s obzirom na ozljede ponajboljih igrača Sutona i Grcića i čak četiri puta vodili u posljednjoj minuti susreta Kristjan Čujec zabija pogodak i dovodi favoriziranu ekipu Nacionala do novog trofeja.