Na Pecari trljaju ruke: Lončar na pragu prelaska u Levski

Stjepan Lončar, NK Široki Brijeg
akon odlaska iskusnog napadača Ivana Krstanovića, tim s Pecare mogao bi ostati i bez radišnog veznjaka Stjepana Lončara.

Informacija je još od strane kluba nepotvrđena, no navodno je na adresu NK Široki Brijeg već stigla ponuda bugarskog Levskog koji je opasno zagrijan za usluge 20-godišnjeg veznjaka Stjepana Lončara. Mladi reprezentativac u redovima Širokobriježana, koji je u seniorski tim ušao je u ljeto 2016. kada je vraćen s posudbe iz Neretvanca, već je standardna figura u udarnoj postavi trenera Gorana Sablića, a da je izuzetno bitan, dokazao je s dvije asistencije u prvih šest kola - protiv Čelika i GOŠK-a. Prošle je sezone upisao ukupno 23, a ove četiri nastupa u prvih šest kola. Ukoliko potpiše za Bugare, Široki bi inkasirao određenu odštetu, budući da je Lončar ugovorno vezan do lipnja 2020. godine.

Kako je već izviješteno da je otputovao za Bugarsku, vrlo je moguće da ga nećemo vidjeti u nedojenom obračunu protiv Borca, koji će između ostalog biti zanimljiv zbog 21. rođendana navijačke skupine Škripari.

S. N. Dnevni list