Mourinho pozvao navijače Chelseaja i Intera da podrže trenere svojih ekipa

Jose Mourinho, Jose Mourinho, Fabio Capello, Real Madrid, Liga prvaka, Jose Mourinho, Real Madrid, Jose Mourinho, Jose Mourinho
Navijači Chelseaja i Intera su tijekom ovotjednih susreta pjevali pjesme posvećene treneru koji im je svojevremeno dao mnogo razloga za slavlje.

Ove sezone Chelsea i Inter nemaju rezultate koje očekuju njihovi navijači. Chelsea je odigrao neriješeno 1:1 s Birminghamom u FA kupu u subotu, dok je Inter u petak na svom terenu pretrpio težak poraz od Bologne 0:3. Ovi rezultati povećali su pritisak na trenere Andre Villas-Boasa i Claudia Ranierija.

No, govoreći nakon Realove pobjede nad Racing Santanderom u subotu, čime je madridski klub pobjegao Barceloni na 13 bodova razlike, Mourinho je naglasio da trenutno ne razmišlja o povratku u jedan od ta dva kluba.

"Poručujem navijačima da volim Chelsea i Inter, ali bih želio da oni podrže svoje igrače i trenere. Ja sam prošlost, veoma lijepa prošlost, ali više nisam tamo a oni moraju biti zajedno u toj borbi", kazao je 48-godišnji trener.

Portugalski trener vodio je Chelsea do dvije titule prvaka Engleske 2005. i 2006., prije nego što je došao u Inter s kojim je 2010. osvojio trostruku krunu - talijansko prvenstvo i kup te Ligu prvaka.

Fena