Mourinho otkrio zašto mu je Real najbolje iskustvo

sport, nogomet, Jose Mourinho, novi posao, Jose Mourinho , intervju, društvene mreže, nogomet, sport, Mourinho, real, intervju, Jose Mourinho , Tottenham, Jose Mourinho, izbornik, Jose Mourinho, nogomet, Tottenham, Real Madrid, Jose Mourinho, ponuda, Jose Mourinho
Facebook

U intervjuu za Marcu Jose Mourinho rekao je da mu je vrijeme u Realu bilo "najbolje iskustvo" kao i da mu je njegov jedini posao bio zaustaviti Barcelonu i spriječiti ju da uništava Kraljeve.

Jose Mourinho bio je trener Reala od 2010. do 2013. godine, a 2012. s momčadi iz Madrida bio je prvak Španjolske, iste godine osvojio je Superkup, a godinu ranije Kup kralja.

U Mourinhovo vrijeme, Real je upisao 128 pobjeda u 178 utakmica.

"Posao u Realu je bio najbolje iskustvo u mom životu zbog onoga što sam tu naučio kao trener, onoga što sam postao kao čovek, zbog životnih i trenerskih lekcija. To je najbolja uspomena u mojoj karijeri, bilo je fantastično" - rekao je Mourinho za Marcu.

"Ono što su tražili od mene u Realu svakako je bilo u mojoj prirodi. Rekli su mi da imaju najbolju momčad na svijetu za rivala i da ih oni rasturaju. Od mene je traženo samo da preokrenem situaciju u korist Reala. Trebali smo zaustaviti Barcelonu i tu je finale Kupa na Mestalli bilo presudno. Nikada poslije toga ništa nije bilo isto. Osvojili smo Ligu i Superkup, ali ništa nije bilo kao to finale Kupa. Nažalost, nisam uspeo da osvojim tri naslova s Realom"- dodao je Portugalac.