Mourinho na ljeto želi Modrića i Balea u Realu

Tottenham, Luka Modrić, Gareth Bale
Kao bomba odjeknula je vijest u engleskim medijima da je Jose Mourinho zatražio od čelnika Reala da na ljeto dovedu Luku Modrića, ali i Garetha Balea iz Tottenhama. Kako piše Daily Star, Real bi za Tottenhamov dvojac morao izdvojiti astronomskih 100 milijuna funti, no Mourihno smatra da Modrić i Bale vrijede uloženog novca.

Već neko vrijeme Real Madrid želi dovesti velškog reprezentativca Balea u svoje redove, a prateći ga, shvatili su da Tottenham ima još jedan dragulj u svojim redovima - Luku Modrića.

Kako piše Daily Star, Mourinho je uvjeren da bi Modrićeva kvaliteta i kreativnost u igri bili idealni za madridski Real te kako bi upravo hrvatski reprezentativac podigao igru 'kraljevskog kluba'.

Uz Modrićevo ime često se vezivao interes klubova poput Manchester Uniteda, Chelseaja ili Barcelone, no prema pisanju engleskih medija, Real je trenutno u najboljoj poziciji, ali i zaista zainteresiran, za dovođenje Luke Modrića.

Kako navodi Daily Star, Tottenham će tražiti minimalno 30 milijuna funti za Modrića, dok bi Baleova cijena mogla skočiti do vrtoglavih 70 milijuna. Cijeli posao trebao bi se zgotoviti na ljeto.

izvor: tportal.hr