FOTO  Mostarski Gradski derbi pripao gostima

HFC Zrinjski, Mostar SG

Hrvatski futsal club Zrinjski danas u dvorani Bijeli brijeg u gradskom derbi dočekao aktuelnog prvaka BiH momčad FC Mostar SG.

Utakmica je privukla oko 250 gledatelja. Podmlađeni Zrinjski u prvom kolu je donio bod iz Gračanice i to je dalo dodatna krila Plemićima, dok su gosti došli kod gradskog rivala po pobjedu kojom bi najavili ostvarenje velikih ambicija.

Utakmica je prema očekivanjima protekla u dominaciji gostiju, ali je borbeni Zrinjski došao do vodstva preko Vlahe 1:0. Nakon toga gosti stišću i prave prigode, ali Zrinjski je odolijevao. U jeku napada gostiju u protivničkom kaznenom prostoru srušen je Darko  Raguž i kada su svi očekivali kazneni udarac suci su ostali nijemi što je izazvalo žestoke reakcije igrača i navijača Zrinjskog. Nakon toga napadi gostiju urodili su plodom, te su do odmora dali tri pogotka. Strijelci su bili Jelić, Bošković i Aladžić.

U drugom dijelu borbena igra obije momčadi.Gosti su bili nadmoćniji, ali ni Zrinjski se nije predavao. Do kraja gostujuća momčad postiže još dva pogotka preko Jelića i Ivankovića za pobjedu 1:5. Pobjeda gostiju je zaslužena, ali i sve čestitke treba uputiti i igračima Zrinjskog za igru i borbenost.

Uskoro sve fotografije