Mostar spreman za preliminarnu rundu UEFA Futsal Kupa

futsal
... Arnavutkoy Belediye Spor (Turska) i Narva United (Estonija).

Turnir ove grupe će biti održan od 22. do 27. kolovoza u Mostaru, dok se glavna runda igra od 10. do 15. listopada. Ukoliko prođu ovu grupu, Mostarci će putovati u Rumunjsku, gdje će igrati protiv Deve, azerbajdžanskog Araza te pobjednika grupe u kojoj su Klasik Kišinjev, Anortozis Famagusta, Leo iz Jerevana i velški Vrekshem.

Čelnici Mostar SG Staklorada na čelu sa predsjednikom Amelom Bajgorićem, predsjednikom Skupštine Esadom Elezovićem, direktorom Mirsadom Fazlinovićem i članom Uprave uveliko rade na organizaciji i pripremanju turnira u gradu na Neretvi.

"Domaćinstvo ovog natjecanja za nas je veliko priznanje, ali i izazov. Očekuje nas puno posla, jer želimo besprijekornu organizaciju. Svoj dolazak u Mostar najavio je i Laurent Morel, direktor natjecanja UEFA Futsal Kupa", izjavio je Bajgorić.

"Polako slažemo kockice i drago nam je što će Mostar u kolovozu biti središte futsala na Balkanu. Naravno, nadamo se dobrim igrama naše ekipe i prolasku u nastavak natjecanja u Rumunjskoj", dodao je.