FOTO  Mostar i HŠK Zrinjski su ponosni na svog Luku

Luka Modrić
Na svakom koraku se osjeti nogometna atmosfera, kafići i ulice su okićeni zasatavama kojima se pruža potpora reprezentaciji Hrvatske.

U nedjelju se slavila pobjeda Hrvatske, a Mostarci su posebno oduševljeni jer je pogodak koji je donio pobjedu Hrvatskoj postigao Luka Modrić.

U Mostaru su posebno slabi na Luku koji je na početku svoje karijere igrao za HŠK Zrinjski i bio žitelj grada na Neretvi.

U moru dresova sa kockicama koji su nosili navijači na dan utakmice u Mostaru preovladavaju oni sa imenom Luke Modrića. Prije par godina Mostar je svom Luku napravio ogroman grafit, a sam Luka svaku prigodu koristi kako bi se prisjetio Mostara i Zrinjskog.

U sezoni koji je odigrao za Plemiće Luka je pobrao simpatije svih navijača, a posebno Ultrasa koji su ga te godine nagradili sa pokalom Filip Šunjić Pipa.

Luka je i ove godine uoči utakmice u kojoj je HŠK Zrinjski osigurao novu titulu prvaka BiH poručio da želi sreću Zrinjskom u osvajanju nove titule prvaka, i da posebno pozdravlja vjerne Ultrase.

Mostar i Zrinjski su ponosni na svog Luku koji je trenutno najbolji svjetski vezni igrač na svijetu.

HERCEGOVINA.info