‘Monstruozno’ suđenje izbacilo Hrvatsku s Europskog prvenstva!

Hrvatska, Europsko prvenstvo, Hrvatska zemlja, navijači, baklja, Poljska, Europsko prvenstvo, navijači, divljanje

Luka Modrić je s desne strane ‘beckhamovskim’ felšom naciljao Ivana Rakitića na petercu, a Raketa je mogao birati na koji će način matirati Ikera Casillasa, no odlučio se za najnesretnije riješenje pogodivši golmana. Bila je to u 59. minuti ulaznica za četvrtfinale koju ćemo još dugo sanjati. U šahovskoj partiji sa Španjolskom to je trebao biti onaj odlučujući trenutak koji će riješiti pobjednika, no nažalost Hrvatske nije se dogodio.

Hrvatska se  porazom 1-0 oprostila od europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini. Jesus Navas ugasio je hrvatske snove tek u 88. minuti.

A najviše što nas boli je što smo aktualne europske prvake držali u šaci krajem utakmice! Sreća nas je napustila kod Rakitićevog udarca koji ga će proganjati. Jednostavno lopta htjela nije ući u gol, a Španjolska je prošla dalje iako se do kraja utakmice tresla!

Ishod na drugoj utakmici nije nam išao na ruku jer je Italija sama odlučila o svojoj sudbini svladavši Irsku 2-0.

Unatoč porazu igrom smo dokazali da smo definitivno zaslužili biti u tom četvrtfinalu, no ‘božica Fortuna’ htjela je drugačije. Španjolsku ‘tiki-taku’ zaustavili su Vukojević i naši braniči, a golman Real Madrida spašavao je prvake od potencijalnog šokantnog poraza.

Može nam biti žao, ali ni u jednom trenutku u 360 minuta natjecanja se nismo osramotili!

24sata.hr