Modrićeva situacija se zakomplicirala

Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, ozljeda, Luka Modrić, nogometaš, Real Madrid
na liječnički pregled koji bi mogao biti signal da se zakomplicirao oporavak veznog igrača kraljevskog kluba.
"Ne možemo ništa komentirati, sve službene informacije pustit ćemo na našoj internetskoj stranici", rekla je Hini Marta Santisteban López, glasnogovornica Real Madrida.

No, na Realovoj službenoj stranici nema vijesti o Modriću koji je prošli tjedan boravio u Münchenu gdje ga je prema uputi izbornika Nike Kovača pregledao glavni liječnik Bayerna Hans Mueller, izvijestio je u petak dnevni sportski list Marca.

Kod Muellera je bio i prošli mjesec, navodi španjolski list, a dodatne konzultacije su mu potrebne prije početka treniranja na travnjaku. U Realovom kampu Valdebebas, na sjeveru Madrida, još uvijek vježba samo u teretani.

Modrić je ozlijedio lijevu nogu u studenom u Milanu na utakmici Italije i Hrvatske. Izbornik Kovač, koji poznaje Muellera iz vremana kada je igrao za Bayern, računa na Modrića u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo protiv Norveške 28. ožujka.

Trener Real Madrida, Carlo Ancelotti, rekao je prošli mjesec da bi se Modrić tijekom veljače trebao pridružiti treninzima momčadi.

"Počeo je individualno raditi na fizičkoj snazi. Nedostaje mu, manje-više, mjesec dana da se vrati u ekipu", rekao je novinarima 15. siječnja u Madridu.

"On uvijek nedostaje, no igrači koji su ga dosad mijenjali činili su to vrlo dobro", dodao je. Branič Sergio Ramos rekao je prošli mjesec Hini da im nedostaje Modrić.

Njemačka je četvrta destinacija na kojoj je Modrić bio na pregledu. Odmah nakon ozljede Real Madrid ga je poslao u baskijski glavni grad Vitoriju na tretman liječniku čiji su pacijenti bili tenisač Rafael Nadal i napadač Juventusa Fernando Llorente. S liječenjem je nastavio u Madridu, a onda je desetak dana proveo i u belgijskoj klinici u Antwerpenu.

Hina