Modrićeva karijera mogla je ići posve drugačijim smjerom!

Luka Modrić, film, Luka Modrić, Zrinjski Mostar, film, Luka Modrić, Luka Modrić, Hrvatska, Split, Osijek, Tomislav Bašić, Luka Modrić, Luka Modrić, Ivica Olić, ozljeda, Luka Modrić, Svjetsko prvenstvo u Brazilu, Luka Modrić, SP Brazil, Hrvatska, Luka Modrić, ozljeda, podrška, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, real, Real Madrid, Zinedine Zidane, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Hrvatska zemlja, kosovo, Hrvatska zemlja, grčka
Tuttomercato piše kako je Napoli prišao zagrebačkom Dinamu i raspitivao se za Modrićev transfer, pišu Sportske novosti.

Zdravko Mamić glatko je odbio ponudu za tadašnjeg 19-godišnjaka i s pravom, a Napoli je odustao od daljnih pregovora. U to je vrijeme Napoli bio u drugoj ligi i Marino objašnjava kako je novac koji je Mamić tražio bio prevelik za momčad koja se tek vraćala u Serie A.

"Dinamo je tražio 8 milijuna eura i to bi narušilo cijelu konstrukciju momčadi koja se vraćala u prvu ligu", rekao je Marino.

Napoli je povratak u Serie A izborio 2007. godine, a u međuvremenu je Modrićeva vrijednost narasla i na kraju ga je Dinamo 2008. godine prodao Tottenhamu za 22 milijuna eura.

"Napolijev gubitak bio je Tottenhamov dobitak", navodi se u tekstu, budući je Modrić postao nositelj igre 'spursa' koji su kasnije na hrvatskom veznjaku skoro udvostručili novce kada su ga 2012. godine prodali Real Madridu.

Danas je Napoli jedan od najboljih klubova Serie A i u njemu igraju zvijezde poput Gonzala Higuaina i Mareka Hamšika, a posve je izvjesno kako bi s igračem poput Modrića u svojim redovima bili pretendenti za 'scudetto'.