Modrić spreman na odlazak iz Spursa

Luka Modrić, Tottenham, Manchester United, Luka Modrić, Manchester United, Alex Ferguson, Luka Modrić, Tottenham, Luka Modrić, Tottenham, Luka Modrić, Luka Modrić, Tottenham, Chelsea, Tottenham, Luka Modrić, Luka Modrić, Tottenham, Chelsea, Tottenham, Luka Modrić, Liverpool, Tottenham, Luka Modrić, Luka Modrić, villas boas, Harry Redknapp, Chelsea, Luka Modrić, Tottenham, Manchester United, Luka Modrić, Luka Modrić, Manchester United, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid
Pojavit ću se na klupskim pripremama koje počinju 7. srpnja jer sam još igrač Tottenhama. No, to ne znači da neću promijeniti klub, pogotovu kada se uzme u obzir da se u Engleskoj transferi dogovaraju i zadnji dan prijelaznog roka', prenose engleski mediji izjavu Luke Modrića.

Za usluge našeg reprezentativca zanimaju se Manchester United i Chelsea, a interes će se i povećati nakon što je Wesley Sneijder poručio da ostaje u Interu.

'Milano je prekrasan grad, a u Interu je obiteljsko ozračje. Ne znam zašto bih mijenjao klub kada sam sretan', rekao je Sneijder.

Engleski mediji nagađaju da je Modrić trenutačno bliži londonskom klubu, s obzirom na to da je Ferguson već potrošio dosta novca za kupnju Phila Jonesa, Ashleyja Younga i vratara Davida de Gee. Usto, sve bliže Old Traffordu je i Samir Nasri koji se pozitivno izrazio o Manchesterovoj zainteresiranosti, a cijena ne bi bila visoka jer mu sljedeće ljeto istječe ugovor.

izvor: tportal.hr