Modrić: Odlazak Beniteza je pozitivna stvar

Luka Modrić, film, Luka Modrić, Zrinjski Mostar, film, Luka Modrić, Luka Modrić, Hrvatska, Split, Osijek, Tomislav Bašić, Luka Modrić, Luka Modrić, Ivica Olić, ozljeda, Luka Modrić, Svjetsko prvenstvo u Brazilu, Luka Modrić, SP Brazil, Hrvatska, Luka Modrić, ozljeda, podrška, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, real, Real Madrid, Zinedine Zidane, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Hrvatska zemlja, kosovo, Hrvatska zemlja, grčka
Igrači "Kraljevskog kluba" ispratili su Deportivo s pet golova u mreži. Realovu sjajnu noć i veliku pobjedu kreirali su Benzema s dva i Gareth Bale s tri pogotka.

Madriđani su djelovali svježe i motivirano za razliku od ranijih mečeva pod vodstvom Rafaela Beniteza. Takvo stanje najbolje opisuje hrvatskog reprezentativca Luke Modrića, piše večernji.

"Hvala mu za sve što je napravio, ali iskreno, njegov odlazak je pozitivna stvar. Kada igrate loše, netko mora platiti", zaključio je Modrić, prenosi N1.

S druge strane, Zidane je unatoč uspjehu naišao na sumnje od strane bivšeg igrača Barcelone, Hristo Stoičkova.

"Bojim se da je Zidane kratkoročno rješenje za Real. On je dobar momak, ali poznavajući igrače koji su u Realu, neće mu biti jednostavno. Tu ima dosta nepoštivanja. Nije se lako nositi s toliko zvijezda u timu", mišljenja je Stoičkov.