Modrić od Reala udaljen samo dva milijuna eura

Španjolska Marca tvrdi da je Real ponudio Tottenhamu odmah 40 milijuna eura, što je suma koja bi trebala zadovoljiti predsjednika Spursa Daniela Levyja. Međutim, Spursi imaju svoju formulu - Kraljevi bi trebali odmah platitli 35 milijuna eura, a u slučaju da Modrić bude uspješan u Realu i osvaja trofeje, na račun kluba s White Hart Lanea sjelo bi još sedan milijuna eura.

I tu dolazi do malog spora. Real se složio oko fiksne odštete od 35 milijuna eura, ali ne žele platiti bonus od sedam milijuna, nego samo pet milijuna. Međutim, Španjolci tvrde da neće biti problema. Realu je najvažnije da je dobro spustio početnu cijenu koja je iznosila čak 50 milijuna eura. Očekuje se da Modrić potpiše za Kraljeve u roku 48 sati.

Također, španjolski sportski list navodi da je hrvatski veznjak već usuglasio plaću s novim poslodavcima koji su ga stavili u rang s Xabi Alonsom, Karimom Benzemom i Mesutom Özilom, pa bi po sezoni zarađivao oko 4.5 milijuna eura.

Villas-Boas: Modrića gubim...

Portugalski trener Andre Villas-Boas ovog je ljeta, nakon otkaza prošle sezone u Chelseaju, pronašao novu londonsku "sreću". Došao je na mjesto trenera nogometaša Tottenhama...

No, i prije početka sezone Portugalac se našao u problemima jer je nekoliko ključnih dosadašnjih igrača na izlaznim vratima White Hart Lanea. Dakako, prvenstveno je riječ o hrvatskom nogometašu Luki Modriću, ali i nekim drugim bitnim karikama ovog kluba.

- Da, izgleda da gubim Modrića. Oko njega je priča otišla predaleko - rekao je Portugalac i dodao:

- No, ako smo već spremni na gubitak Hrvata, a vidim da tako reagiraju čelnici našeg kluba, za Rafaela van der Vaarta ću se boriti do kraja. Ne smijemo ostati i bez njega. Bio bi to ogromni dvostruki gubitak i apelirat ću na klub da zadržimo sjajnog Nizozemca.

Izvor: Jutarnji.hr