Modrić na terenu nakon tri mjeseca pauze: Luki 45 minuta u porazu Real Madrida

Luka Modrić, luka modrć, Luka Modrić, Vatreni, Luka Modrić, Liga prvaka, Luka Modrić, Manchester United, Luka Modrić, Tottenham, Luka Modrić, Chelsea, Tottenham, Luka Modrić, Chelsea, Luka Modrić, Vatreni, izrael, Luka Modrić, pripreme, Tottenham, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, bugarska, luka modrć, priznanje, lista, luka modrć, Luka Modrić, Zvonimir Boban, Hajduk, Luka Modrić, povratak, navijači, Luka Modrić, Real Madrid, ozljeda, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Hrvatska, norveška, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Vatreni, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Liga prvaka, Hrvatska nogometna reprezentacija, Luka Modrić, Real Madrid, Uvijek vjerni udruga, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Hrvatska, Luka Modrić, Luka Modrić, Hrvatska
...u kojoj je Real Madrid poražen sa 6-7 na jedanaesterace, nakon što je u 90 minuta dvoboja nije bilo pogodaka.

Za Luku Modrića to je bila prva službena utakmica nakon tromjesečnog izbivanja s terena zbog ozljede koljena. Modrić je ozlijedio desno koljeno 18. travnja u prvenstvenoj utakmici protiv Malage. U utorak je prvi put trenirao punim intenzitetom s ostalim suigračima na pripremama u Melbourneu, a u subotu odigrao i prve minute.

Novi trener madridske momčadi Rafael Benitez počeo je utakmicu u formaciji 4-2-3-1 u kojoj su Modrić i Illaramendi imali ispred sebe Garetha Balea, Jesea i Martina Odegaarda te isturenog Cristiana Ronalda, piše Jutarnji.hr.

Modrić, koji je igrao više na lijevoj strani sredine terena, u 3. minuti je dodao loptu u noge protivničkom igraču nakon čega je Roma iz kontre mogla povesti, no branič Raphael Varane na vrijeme je izbio loptu u korner. Roma je minutu kasnije pogodila i prečku, a onda je i branič Marcelo izbio loptu s crte.

U 32. minuti je Modrić s dva driblinga krenuo u dobru akciju u kaznenom prostoru talijanske momčadi, no onda je izgubio loptu nakon što se ondje našlo osam obrambenih igrača. Roma je dominirala u prvom poluvremenu, a u drugom dijelu na teren su izašle nove postave obiju momčadi. Real je nastavio igrati u istoj formaciji, a Modrićevo mjesto zauzeo je španjolski reprezentativac Isco uz kojega je igrao Brazilac Lucas Silva.

Real Madrid se nastavlja pripremati u Australiji, a za šest dana u Melbourneu igra protiv Manchester Cityja. Subotnja utakmica bila je prva koju je Real Madrid odigrao u Melbourneu čime je taj grad došao na listu 229 gradova u kojima je igrao deseterostruki prvak Europe. Od hrvatskih gradova na toj se listi nalaze Zagreb, Split i Rijeka. U Zagrebu je igrao jednu službenu i jednu prijateljsku utakmicu, u Rijeci jednu službenu, a u Splitu jednu prijateljsku./HMS/