Modrić: Liječnici su pogriješili, ne mogu uopće trčati i nakon pet tjedana

Luka Modrić, Hrvatska, SP Brazil, Luka Modrić, Stipe Pletikosa, Luka Modrić, Real Madrid, Hrvatska zemlja, Vatreni, vatreni Hrvatska, Luka Modrić, Real Madrid, rođendan, Luka Modrić, Vatreni, Luka Modrić, ozljeda, Hrvatska zemlja, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, izbor, Real Madrid, Luka Modrić, trening napor, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, povratak, Real Madrid, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, dres, prodaja, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, real, Real Madrid, Stadion HŠK Zrinjski, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, knjiga, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Europsko prvenstvo, Europsko prvenstvo 2016, Luka Modrić, Hrvatska, Luka Modrić
Među njima je i Luka Modrić, koji ima samo dobre uspomene na Ancelottija.

"Sve što mogu reći je da je sjajan trener i osoba. Pod njegovim vodstvom igrao sam najbolji nogomet. Vjerovao je u mene od prvog dana. Ponekad, iako ne osvojite trofeje, ne znači da niste dobri", rekao je Modrić i dodao:

"Ako gledamo rezultate, sezona nam je bila jako loša. Ili pobijedite ili izgubite, nema sredine. Da nismo imali peha s ozljedama, moglo je biti drugačije. Frustrirajuće je što još nisam osvojio Primeru, to je jedini trofej u Realu koji mi nedostaje. Dat ćemo sve od sebe sljedeće sezone."

Zbog ozljeda Modrić je odigrao samo 16 prvenstvenih utakmica ove sezone, a zbog toga će propustiti i kvalifikacijski okršaj s Italijom.

"Još se nisam oporavio. Ne mogu savinuti koljeno, boli me kad to pokušam tako da moram nastaviti s fizioterapijom", rekao je Realov veznjak i dodao:

"Očito je da su liječnici pogriješili kad su rekli da će oporavak trajati od četiri do šest tjedana. Prošlo je pet tjedana i dalje ne mogu uopće trčati."/HMS/