FOTO  MNK Zrinjski-MNK Stari Grad 4:4 (0:2)

MNK Zrinjski, mnk stari grad

Gradski derbi privukao je veliku pozornost, tako da je dvorana na Bijelom Brijegu bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Obije momčadi krenule su oprezno u susret, a prvi je zaprijetio Drežnjak koji pogađa vratnicu. Gosti dolaze do vodstva u 16. minuti, a strijelac je Bošković. Do odmora na semaforu je 0:2, a strijelac je Marić. Plemići su mogli smanjiti, ali kazneni udarac koji je izveo Suton brani Galić.

U drugi dio Zrinjski ulazi ofanzivno, slijevali su udarci sa svih strana, ali vratar Galić bio je nesavladiv. Zrinjski pokušava i sa igračem vratarom, ali ta igra ga košta dva pogodka koje postiže Pavlović u 32. i 33. minuti. Gledatelji su već počeli napuštati dvoranu jer je u 37. minuti stajalo 0:4. Ipak da su čuda moguća pokazali su Plemići koji su uspjeli nemoguće, i u te tri miunute postići čak četiri pogotka.Vrijedi istaći da je u tom periodu Plemiće u par navrata spasio vratar Skuhan sa sjajnim intervencijama.

Prvo je na 1:4 smanjio  Suton tri minuta prije kraja. Par sekundi poslije u strijelce se upisuje Ivanković, a pogodak za 3:4 postiže  Ćavar. Nevjerovatnih 4:4 za veliki bod Zrinjskom donosi  Ivanković, svojim drugim pogotkom, nekoliko sekundi prije kraja utakmice što je izazvalo oduševljenje u dvorani.

Utakmica je završila  bez pobjednika rezultatom 4:4 ,mada i jedni i drugi mogu žaliti na propuštemim šansama, pogotovo gosti koji su imalo pobjedu u džepu.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info