MNK Crnica - MNK Trogir 11:4(5:1)

MNK Crnica, mnk ustanik, MNK Crnica, mnk jezera, mnk porto tolero, MNK Crnica, MNK Crnica, mnk trogir
Utakmica je samo u početku bila u "egalu" jer je Crnica igrala jako dobro, ali gol je bilo nemoguće postići. Nakon što je Joško Žarković doveo Crnicu u vodstvo u 10, minuti sve se otvorilo i do kraja utakmice razlika je mogla biti i veća. Posebno treba izdvojiti 11. minutu i spektakularan trenutak inspiracije Joška Žarkovića koji je na opće čuđenje svih zabio pogodak volejom koji se rijetko viđa i tako podigao gledatelje na noge. Bio je ovo veliki povratak "crničke devetke" nakon ozljede u susretu u kojem je postigao četiri zgoditka, jedan ljepši od drugog. Crnica je u ovom susretu nastupila bez požutjelih vratara Baričića i Peotege, a na vratima je bio Ivan Zorica. Također, na zadnjem treningu ozlijedio se Ante Mijat, ali igrači koji su ih zamijenili odlično su to odradili.

U nedjelju na splitskim Gripama sastaju se Ustanik i vodički Heroji u posljednjoj utakmici ovoga kola. Ostaje nam za vidjeti mogu li Heroji i drugi put u sezoni iznenaditi favoriziranog Ustanika i na taj način pomoći svojim šibenskim susjedima. Crnicu nakon utakmice protiv Trogira koja je već apsolvirana čeka gostovanje u Vodicama na vrućem terenu vodičkog balona. Jedno je sigurno, a to je da je spektakl zagarantiran. Crnica ima snage i znanja sportski se suprotstaviti Vodičanima i izvući pozitivan rezultat s teškog gostovanja koji bio bio prava uvertira pred zadnje kolo i veliki derbi s Ustanikom na Baldekinu.

MNK CRNICA - MNK TROGIR - 11:4 (5:1)


Suci: Marijo Rajčić (K.Stari) i Stipe Divić (Imotski)

Delegat: Oliver Živković (Šibenik)


MNK CRNICA: Zorica, Vukičević, Žumberac, Perica, Radman(c), Žarković, Vuković, Jurković, Čivljak

Predstavnik kluba: Dario Kulušić


MNK TROGIR: Slatina, Palada, Kursan, Baričić, Stude, Paraman, Ercegović

Predstavnik kluba: Zdravko Muštra


Strijelci: 1:0 Žarković 10.min., 2:0 Žarković 11.min., 3:0 Žarković 12.min., 4:0 Vuković 13.min., 4:1 Palada 18.min., 5:1 Vukičević 19.min., 6:1 Jurković 27.min., 7:1 Žarković 29.min., 8:1 Radman 32.min., 9:1 Vukičević 33.min., 9:2 Stude 26.min., 9:3 Paraman 37.min., 10:3 Radman 39.min., 10:4 Paraman 29.min., 11:4 Jurković 40.min.