MNK Crnica dočekuje Torcidu

crnica
Prvoplasirana Crnica ima maksimalni učinak u prvih pet kola dok Torcida ima četiri pobjede i dvije neodlučene. Radi se o iskusnoj i dobroj momčad koji predvodi stari dobri Slobodan Gudelj - Velaga. Osim Gudelj-Velage u redovima Torcide posebno treba izdvojiti Deana Banića, igrača koji je baš pod vodstvom Robertina Jelovčića prije nekoliko godina u Kninu igrao možda i najbolje utakmice. Crnica je izuzetno motivirana za ovaj susret i želi ostvariti šestu pobjedu i svojim gledateljima omogućiti da gledaju i guštaju u lijepim potezima, borbenosti i dinamici koji će utakmica zasigurno ponuditi. Na ukupno ljestvici 2.HMNL Crnica je prva, bježi dva boda drugoplasiranom Ustaniku i četiri boda Torcidi. Za sve članove kluba to vrhunski početak sezone i postoji ogromna želja i glad za pobjedama i zaista nema sumnje da će momčad pod ravnanjem Robertina Jelovčića nastaviti s pobjedama.

Trener Crnice za utakmicu protiv Torcide najavljuje beskompromisnu borbu pa kaže: "Baldekin je naš hram i tu nitko nema pravo tražiti bodove. Uz dužno poštovanje prema Torcidi i svim ostalim klubovima naš cilj je jasan, a ostvarujemo ga iz utakmice u utakmicu i dobrim radom na treninzima. Pozivam sve gledatelje da nas kao i do sad vode do pobjede."

Crnica će protiv Torcide nastupiti u sastavu: Baričić, Đaković, Vukičević, Žumberac, Radman(kap.), Žarković, Mijat, Vuković, N. Škugor,Jurković.

Trener: Robertino Jelovčić
f