MNK Brotnjo-MNK Centar 1:1

MNK Zrinjski, MNK Brotnjo, MNK Brotnjo, MNK Centar, MNK Zrinjski, KMF Čelinac
Strijelac za Brotnjo u utakmici 16. kola bio je Vedran Marić, a pogodak vrijedan jedan bod za Centar postigao je Nermin Kahvedžić.

Utakmica između MNK Brotnjo i lidera prvenstva, MNK Centar Sarajevo opravdala je očekivanja zaljubljenika u mali nogomet jer se radilo o zanimljivoj utakmici s mnogo lijepih poteza i prigoda, ali i o utakmici u kojoj su vratari obje momčadi imali zapažene role. Igrala se 9. minuta utakmice kada je Vedran Marić efektnim udarcem završio lijepu akciju Brotnja i doveo domaću momčad u vodstvo, a nakon Marićevog pogotka mreže su mirovale sve do 36. minute i izjednačujućeg pogotka Nermina Kahvedžića.

U ranoj fazi utakmice lakše se ozlijedio Marin Šunjić pa je dobar dio utakmice Brotnjo odigralo bez spomenutog Šunjića i od ranije ozlijeđenog Tomislava Bevande, no Brotnjo je i bez dvojice reprezentativaca odigralo dobru utakmicu protiv vodeće momčadi Premijer futsal lige BiH.

Slijedeća utakmice igrače MNK Brotnjo očekuje već u utorak, 18. ožujka, kada se u Mostaru igra uzvratna utakmica četvrtfinala futsal Kupa BiH. U prvoj utakmici igranoj u Čitluku Brotnjo je svladalo MNK Zrinjski 3:2.

MNK Brotnjo: A. Dujmović, Šunjić, Pantić, Čilić, Bošković, Ivanković, S. Dujmović, Marić, Hrkać.

Foto-galeriju sa utakmice možete pogledati OVDJE.

citluk.ba