FOTO/VIDEO  Mladim nogometašima Zrinjskog drugo mjesto na Kupu Posušja 2018.

posušje kup

... turniru Posušje kup 2018. U tri uzrasta 2010., 2009. i 2008. mladi nogometaši su u dva dana pokazali odlično baratanje nogometnom loptom. Zrinjski je na turniru nastupio sa dva uzrasta. I 2009. i 2008. godište jučer su zabilježili odlične nastupe te su se plasirali na završnicu koja je na rasporedu bila danas.

Godište 2009. u 1/4 finalu su se susreli sa mladim nogometašima Tomislava iz Tomislavgrada. Mladi Plemići slavili su rezultatom 3:0. U polufinalu su se susreli sa nogometašima Međugorja. U zanimljivoj utakmici slavili su mladi nogometaša iz međugorja rezultatom 4:2. U borbi za treće mjesto Zrinsjki je snage odmjerio sa domaćinom turnira, Posušjem, koji je na kraju slavio pobjedu 3:0. HŠK Zrinjski 2009. godište zauzeo je na kraju četvrto mjesto.

Godište 2008. se u 1/4 finalu se susreo sa nogometašima Širokog Brijega. U malom hercegovačkom derbiju slavili su nogometaši iz Mostara rezultatom 2:1. U 1/2 finalu Zrinjski se susreo sa nogometašima Leotara iz trebinja. U izuzetno zanimljivoj utakmici rezultat u regularnom dijelu utakmice glasio je 1:1. Nakon izvođenja jedanaesteraca više sreće imali su mali Plemići koji su se plasirali u finale.

U finalu Zrinjski je snage odmjerio sa mladim igračima Cibalije iz Vinkovaca. Cibalija je bila dosta bolji protivnik te slavila pobjedu od 5:0.

Najzanimljivije trenutke finalne utakmice možete pogledati u našem video prilogu ispod teksta. 

HERCEGOVINA.info