Mladi Vatreni slavili na Cipru 2:1

Hrvatska vatreni, mladi vatreni, mladi vatreni, pripreme, Međugorje, Zdravko Mamić, mladi vatreni, mladi vatreni, Alen Halilović, Nenad Gračan
Prvo je stoper Osijeka Domagoj Vida izjednačio u 60. minuti, a pobjedu je donio Ivan Rakitić u 65. Veznjaku Schalkea bio je to debi za mladu reprezentaciju.

Pokazalo se da su Ciprani najtvrđi orah za naše reprezentativce u ovim kvalifikacijama jer su nas u prvom kolu u lipnju usred Koprivnice nadjačali sa 2:0. A baš ta pobjeda donijela im je i jedine bodove nakon četiri odigrane utakmice.

Ovom pobjedom Hrvatska se primaknula samo na bod vodećoj Slovačkoj, a dvoboj s njima očekuje nas već u srijedu. Izbornik Ladić naglasio je da bi ga u toj utakmici zadovoljio i remi jer u svibnju iduće godine sa Slovacima igramo kod kuće.

Stadion Peyia Municipal - Paphos. Sudac: Fernando Teixeira Vitienes (Špa).

CIPAR: Kissas, Panayiotou, Pitsillos, Socratous, Stavrou (od 78. Kyprianou), Katsis (od 69. Pantos), Christofi, Efrem, Sielis, Antoniades, Economides.

HRVATSKA: Kelava, Vida, Jozinović, Barbarić, Lovren, Jajalo (od 46. Ljubičić), Perišić, Badelj, Rakitić, Kalinić (od 90. Maloča), Knežević (od 66. Knežević). Pogoci: 1:0 Christofi (26), 1:1 Vida (60), 1:2 Rakitić (65).

sportal.hr