FOTO/VIDEO  Mladi Plemići uvjerljivi na startu turnira Kup Runovića 2018.

kup runovića zrinjski

HŠK Zrinjski nastupa u dvije uzrasne kategorije U9 i U11. U9 je do popodne odigrao dvije utakmice te slavio u obje sa visokim rezultatom. Prvo su mali Plemići snage odmjerili sa vršnjacima iz NK Uranija te ubjedljivo slavili rezultatom 4:1. Golove su postigli Josip Buhovac 2 gola, te po jedan gol Domagoj Matić i Roko Krešić.

U drugoj utakmici Plemići su snage odmjerili sa vršnjacima iz NK Croatia (Z) te slavili uvjerljivu pobjedu od 8:1. U ovoj drugoj utakmici golove su postigli: Domagoj Matić 2 gola,  a po jedan pogodak su postigli Josip Buhovac, Sandro Zovko, Luka Kudić, Ivan Miletić, Roko Krešić i David Džidić.

Uzrast U11 odigrao je jednu utakmicu i to protiv HNK Šibenik. Rezultat je glasio 4:0 za Plemiće, a golove su postigli Arapović 3 pogotka i Pehar jedan pogodak. U drugom kolu dječaci rođeni 2007. su snage odmjerili protiv NK Imotski 91 i slavili uvjerljivu pobjedu od 6:0. Strijelci za male plemiće su bili Šakota 4 gola, te po jedan gol Arapović i Šainović. U posljednjoj utakmici u skupini Zrinjski je doigrao sa NK Uraniom 1:1, a strijelac jedinog pogotka za Zrinjski bio je Šainović.

HŠK Zrinjski U11 u polufinalu se sastaje sa vršnjacima iz Bili As, a u drugom polufinalnom meču sastaju se splitski Hajduk i Urania.

Mali Zrinjevci imaju odigrati još nekoliko utakmica na ovom turniru, a o istim ćemo Vas obavjestiti na našem portalu!

Na našem vidoe prilogu pogledajte najzanimljivije detalje sa ovih utakmica.

HERCEGOVINA.info