FOTO  Mladi Plemići odigrali neriješeno protiv Omiša i Talenta Split

HŠK Zrinjski

Mladi Plemići utakmice igraju na stadionu Vranjic u Splitu. Prvi su na teren izašli dječaci rođeni 2008. godine koji su odigrali bez golova sa svojim vršnjacima iz Omiša (0:0). Nakon njih nastupili su i dječaci rođeni 2009. i mlađi, a za protivnika su imali ekipu NK Talent Split. Utakmica je završila rezultatom 2:2, a golove za Zrinjski postigli su Luka Lovrić i Josip Buhovac.

Sutra 2008. godište imati će utakmicu protiv NK Hrvatski Dragovoljac 2, a ista će biti odigrana u 12:40 sati, dok će dječaci 2009. i mlađi sutra za protivnika imati momčad NK Pomak Split također u terminu 12:40.

Ukoliko uspješno prođu skupine mladi Plemići bi igrači u četvrtfinalu, a iste utakmice su na rasporedu također u nedjelju.

Utakmice za plasman od 8. mjesta pa sve do finala na rasporedu su u ponedjeljak.

Napomena: U međuvremenu mladi Plemići odigrali su još dvije utakmice. Godište 2008. poražena je od NK Dugopolje 3:0, dok su oni nešto mlađi poraženi od NK Brda iz Splita sa 4:0. I jedna i druga ekipa još je u igri za prolaz u četvrtfinale, ali će u sutrašnjim utakmicama morati pobjediti sa minimalno 2 razlike svoje protivnike.

2008. godište za protivnika ima momčad NK Hrvatski Dragovoljac 2, a 2009. godište igraju protiv NK Pomak iz Splita.

HERCEGOVINA.info