Mladi BH nogometaš Cenaj debitirao pogotkom za reprezentaciju Albanije

Dok čelnici nogometnog saveza BIH traže po Europi igrače koji vuku bosansko-hercegovačke korijene da bi igrali za reprezentaciju, iz BIH im je otišao jedan od velikih mladih talenata.

Ovaj mladi vezni igrač bio je pozvan i u kadetsku reprezentaciju BIH, ali nije dobio priliku da pokaže svoje mogućnosti i uslijedio je poziv reprezentacije Albanije koji je s oduševljenjem i prihvatio.

'' Velika je čast što sam dobio poziv izbornika Albanije za predstojeće okupljanje. Nisam ga mogao odbiti. Bez obzira što sam prošao omladinske selekcije Bosne i Hercegovine, zbog čega sam jako sretan i ponosan, moram istaći da nisam dobio pravu šansu. Sada imam priliku i željan sam dokazivanja." - kaže mladi Cenaj.

Da će biti veliko pojačanje za kadetsku reprezentaciju Albanije pokazao je i u prijateljskim utakmicama koje su igrali protiv reprezentacije Slovenije i reprezentacije Kosova. Bio je pokretač svih opasnih akcija reprezentacije Albanije i jedan od najboljih igrača na terenu. Kao nagrada uslijedio je odličan pogodak protiv reprezentacije Kosova.

'' Jako sam zadovoljan kako su me primili suigrači i izbornik. Mislim da sam odigrao jako dobro ove utakmice i nadam se da sam opravdao povjerenje izbornika i da ću i u budućnosti pružati ovako dobre igre.'' - ističe Cenaj.

HERCEGOVINA.info