MLADEN ŽIŽOVIĆ Ne želimo 'promašiti' s pojačanjima, Bilbija može igrati napadača

Bilbija i Jakovljević
Foto: Hercegovina. info

Nogometaši Zrinjskog danas su otišli u Međugorje u kojem će provesti iduća dva tjedna. U odnosu na početak priprema, momčad je doživjela određene promjene.

U kadru više nisu Advan Kadušić i Kenan Topolović te Marko Bencun i Semir Pezer koji imaju važeće ugovore, ali u stručnom stožeru ne računaju na njihove usluge u nastavku sezone. Mladi Nikša Šilić zbog ozljede će propustiti ovaj dio priprema. 

"U Međugorje vodimo 26 nogometaša. Nadam se da ćemo popuniti igrački kadar do odlaska na 12-dnevno pripreme u Hrvatsku. Vidjet ćemo s kojim kadrom ćemo kompletirati momčad. S ovim aktualnim stanjem sam zadovoljan i volio bih da ovaj dio priprema završimo bez ozljeda. To je ono što je najvažnije", kazao je Mladen Žižović za hercegovina.info i dodao: 

"Kadušić nije više s nama. Sada smo 80-90 posto kompletirali ekipu. Bit će sigurno još nekoliko dolazaka, a vjerujem da ćemo što prije definirati cijeli kadar. Drugačije je kada momci krenu od rane faze priprema raditi s ekipom nego da se naknadno priključe". 

Žižović je najavio dolazak napadača, ali i istaknuo kako tu poziciju može igrati i Nemanja Bilbija. 

"Pokušat ćemo pojačati konkurenciji u napadu. Međutim i Nemanja Bilbija može igrati poziciju napadača tako da nećemo žuriti. Dovest ćemo one igrače za koje smatramo da će biti istinska pojačanja. Nećemo gomilati igrače, žuriti, ne bih volio da 'promašimo'. Sigurno da će nam trebati da s jednim ili dva igrača pojačamo konkurenciju", komentirao je Žižović.

Prvu pripremnu utakmicu Zrinjski u Međugorju igra u nedjelju kada će za protivnika imati hrvatskog prvoligaša Varaždin. 

https://www.facebook.com/hsk.zrinjski/photos/a.10154173804725023/10162822299265023/?type=3